fbpx

Scrie un comentariu

triteni unirea2

Unirea Tritenii de Jos a ajuns în această dimineață la cea de-a treia victorie consecutivă, în urma succesului din partida cu Unirea II Dej.

 

Ludușan a deschis scorul pentru gazde în minutul 19, pentru ca Gherghel să egaleze după doar șapte minute, în urma unei lovituri libere.

Pe finalul primei reprize, Paul Ceclan a fost eliminat, în urma unui fault asupra aceluiași Gherghel. A fost ultimul „eveniment” din prima repriză, la pauză scorul fiind egal, 0-0.

Chiar dacă erau cu un om în minus, gazdele au forțat și Ludușan a reușit dubla în minutul 51. Egalitatea numerică s-a restabilit în minutul 75, când Mureșan a fost eliminat în urma unui fault din postură de ultim apărător.

În minutul 80, Ionuț Petre a stabilit scorul final, 3-1 pentru Unirea Tritenii de Jos.

Etapa viitoare, formația din Triteni se va deplasa la Frata, pentru partida cu Viitorul 2014 Sopor.

UNIREA TRITENII DE JOS – UNIREA II DEJ 3-1 (Ludușan 19`, 51`, Petre 80` / Gherghel 26`)

Unirea Tritenii de Jos: Șuteu – Ludușan (Voivod 87`), Ozvadă, Tot, Paleoca, Indreica (Ciungan 90`), Ceclan, Podariu (Chiorean 62`), Bituleanu, Bărbos(Petrea 78`), S.Gall (A.Gall 57`).

Unirea II Dej: Popa – Lazăr, Peter (Biriș 54`), Banias, Mureșan, Gherghel (Dican 42`), Popa, Benea (Suvagau 85`), Georgiu (Șerban 70`), Vereș, Papp.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator