fbpx
Scrie un comentariu

mihaiviteazu sopor

Arieșul Mihai Viteazu s-a impus astăzi, scor 1-0, pe teren propriu, contra celor de la Viitorul 2014 Sopor, într-un meci care a contat pentru etapa a XXII-a, din cadrul ligii a patra, zona Cluj.

 

Prima repriză a fost fără mari ocazii la cele două porți, cu echipa din Mihai Viteazu ceva mai periculoasă. Golul primei reprize a fost marcat în minutul 25, în urma unei lovituri de la 11m.

Partea a doua a întâlnirii a fost mai spectaculoasă, cu ocazii la ambele porți, însă a lipsit golul. În ultimele 20 de minute ambele echipe au ratat ocazii importante și punctele au rămas la Mihai Viteazu.

S-a terminat 1-0 și Arieșul Mihai Viteazu urcă pe locul 4 al clasamentului. Etapa viitoare, formația antrenată de Artur Podar va evolua pe terenul celor de la Someșul Dej, în timp ce Viitorul 2014 Sopor va primi vizita Unirii Triteni.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Arieșul, Artur Podar, ne-a declarat: „O victorie meritată din punctul meu de vedere. Am controlat jocul, ne-am creat ocazii de gol, dar ratăm cu ușurință. Mai avem de lucrat mult, dar să privim si partea bună, au trecut 5 etape în care am primit doar un gol. Țin să-i felicit pe băieți pentru felul în care se pregătesc!”

Antrenorul formației din Sopor, Lucian Roșu, a declarat: „Atât în meciul de azi, cât și în meciul de la Iclod, echipa a arătat binișor și cu puțină atenție puteam scoate puncte, doar lipsa de concentrare la finalizare a dus la înfrângere. Echipa a demonstrat că se poate ridica la nivelul celorlalte competitoare din liga a 4 - a. Încercăm să ne creștem nivelul jocului pentru a termina returul cu capul sus.”

ARIEȘUL MIHAI VITEAZU – VIITORUL 2014 SOPOR 1-0 (C.Crișan 25`p)

Arieșul Mihai Viteazu: M.Lăkătuș – C.Crișan, Buglea, Moldovan, Cîțcăuan (N.Crișan 85`), Tothăzan (Varga 73`), Mureșan (Ignat 60`), Zbîncă (G.Lăkătuș 60`), Kiesz, Mărie, Linca (Mercean 68`).

Viitorul 2014 Sopor: Barta – Balint, Fechete, Goia, Macula, Mureșan, Pintilescu, Popa, Roșu, A.Tamaș, N.Tamaș.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator