fbpx

Scrie un comentariu

csmct baiamare

Ce meci nebun in aceasta seara in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, acolo unde voleibalistii de la CSM Campia Turzii au reusit o superba victorie, dupa un meci de cinci seturi si in care au revenit dupa 0-2, in uralele publicului local.

 

Primele doua seturi au fost putem spune aproape identice, ambele formatii au condus pe tabela, dar cu putina sansa formatia baimareana a reusit sa si le adjudece.

Din setul trei a inceput nebunia, formatia CSM-ului a trecut la conducerea jocului si-a creeat faze de joc care au "electrizat" practic publicul din sala, atmosfera devenind una identica ca si pe stadioane, iar acest lucru i-a ajutat.

Practic in urmatoarele trei seturi a fost doar o echipa pe teren, cea gazda, sporadic echipa oaspete a mai incercat sa revina in joc dara fara succes, iar CSM Campia Turzii a realizat o victorie imensa pe care astazi pur si simplu nu o putea scapa printre degete.

Superba atmosfera din sala, publicul prezent a fost la inaltime din toate punctele de vedere, au sustinut echipa chiar si cand era condusa, iar la final s-au bucurat de izbanda alaturi de jucatorii CSM-ului.

Urmatoarea etapa din play-out, formatia CSM Campia Turzii va juca miercuri 27 martie, incepand cu orele 20, in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, cu formatia locala Universitatea.

CSM Campia Turzii  -  Stiinta Explorari Baia Mare   3-2 (20-25; 21-25; 25-18; 25-15; 15-11)

CSM Campia Turzii: Ciortea (cpt), Silvasan-Pasca, Ciupe, Knezevici, Antonic, Oliveira do Nascimento, Hasmasan-libero.

Au mai jucat: Vitelaru, Cocis si Ghimes-libero

Rezerve neutilizate: Remes, Moisa, Vanca, Valean.

Stiinta Explorari Baia Mare: Crisan, Talpa, Imhoff, Tutea, Mocanu, Raileanu (cpt), Popovici-libero.

Au mai intrat: Nagy, Butnaru, Dragomir.S, Dragomir.A, Balogh.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator