fbpx

Icon Scrie un comentariu

csmct baiamare

Ce meci nebun in aceasta seara in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, acolo unde voleibalistii de la CSM Campia Turzii au reusit o superba victorie, dupa un meci de cinci seturi si in care au revenit dupa 0-2, in uralele publicului local.

 

Primele doua seturi au fost putem spune aproape identice, ambele formatii au condus pe tabela, dar cu putina sansa formatia baimareana a reusit sa si le adjudece.

Din setul trei a inceput nebunia, formatia CSM-ului a trecut la conducerea jocului si-a creeat faze de joc care au "electrizat" practic publicul din sala, atmosfera devenind una identica ca si pe stadioane, iar acest lucru i-a ajutat.

Practic in urmatoarele trei seturi a fost doar o echipa pe teren, cea gazda, sporadic echipa oaspete a mai incercat sa revina in joc dara fara succes, iar CSM Campia Turzii a realizat o victorie imensa pe care astazi pur si simplu nu o putea scapa printre degete.

Superba atmosfera din sala, publicul prezent a fost la inaltime din toate punctele de vedere, au sustinut echipa chiar si cand era condusa, iar la final s-au bucurat de izbanda alaturi de jucatorii CSM-ului.

Urmatoarea etapa din play-out, formatia CSM Campia Turzii va juca miercuri 27 martie, incepand cu orele 20, in Sala Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca, cu formatia locala Universitatea.

CSM Campia Turzii  -  Stiinta Explorari Baia Mare   3-2 (20-25; 21-25; 25-18; 25-15; 15-11)

CSM Campia Turzii: Ciortea (cpt), Silvasan-Pasca, Ciupe, Knezevici, Antonic, Oliveira do Nascimento, Hasmasan-libero.

Au mai jucat: Vitelaru, Cocis si Ghimes-libero

Rezerve neutilizate: Remes, Moisa, Vanca, Valean.

Stiinta Explorari Baia Mare: Crisan, Talpa, Imhoff, Tutea, Mocanu, Raileanu (cpt), Popovici-libero.

Au mai intrat: Nagy, Butnaru, Dragomir.S, Dragomir.A, Balogh.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator