marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 3: Fără gol pe stadionul „Municipal” (Foto + Video)

zamblau eugen

Arieșul Turda a remizat astăzi, scor 0-0, în partida disputată contra celor de la Cetate Râșnov. Meciul s-a desfășurat pe stadionul „Municipal” din Turda și a contat pentru etapa a XIX-a.

 

Partida a început „abrupt” cu o fază la poarta Turzii, acțiune la care oaspeții au cerut vehement lovitură de la 11m. După nici două minute, Turda a replicat prin Paleoca, însă tușierul a ridicat fanionul pentru off-side.

Chiar dacă meciul a început extrem de promițător, cele două echipe s-au „stins” și până la pauză jocul a fost destul de anost.

În partea a doua, prima ocazie a aparținut Turzii, șutul lui Bria fiind blocat de Mutu (min 57). După două minute, Pop a intervenit excelent în fața lui Staicu. Varodi a ratat o altă ocazie importantă în minutul 64. Lemnaru a semnat cea mai mare ocazie (min 68), șutul său trecând puțin pe lângă poarta lui Mutu. Portarul Râșnovului a mai intervenit o dată, la șutului lui Vitan (min 76), iar ultima ocazie a fost a lui Neculăescu, care a trimis din prima peste poarta lui Pop.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, ne-a declarat: „Cred că per ansamblu, am fi meritat victoria. Mă bucură atitudinea băieților și după KO-ul din prima etapă, evoluția lor este în creștere și sper să mergem tot așa.”

S-a terminat 0-0 și cele două echipe rămân despărțite de două puncte. Etapa viitoare, Arieșul Turda se va deplasa la Reghin, pentru partida cu Avântul.

ARIEȘUL TURDA – CETATE RÂȘNOV 0-0 (0-0)

Arieșul Turda: Pop – Chiș, Cocoară, Ionescu, Marcu, Ititesc (Savu 77), Paleoca, Vitan (Silaghi 86), Bria (Selegean 71), Varodi (Chișu 66), Lemnaru.

Cetate Râșnov: Mutu – Neculăescu, Dobre, Căpățână, Marin, Țuțu, Vârlan, Mihai (Colțofan 86), Staicu, Damian, Mariean (Drugă 67).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2