fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

ariesul rasnov

Arieșul Turda a remizat astăzi, scor 0-0, în partida disputată contra celor de la Cetate Râșnov. Meciul s-a desfășurat pe stadionul „Municipal” din Turda și a contat pentru etapa a XIX-a.

 

Partida a început „abrupt” cu o fază la poarta Turzii, acțiune la care oaspeții au cerut vehement lovitură de la 11m. După nici două minute, Turda a replicat prin Paleoca, însă tușierul a ridicat fanionul pentru off-side.

Chiar dacă meciul a început extrem de promițător, cele două echipe s-au „stins” și până la pauză jocul a fost destul de anost.

În partea a doua, prima ocazie a aparținut Turzii, șutul lui Bria fiind blocat de Mutu (min 57). După două minute, Pop a intervenit excelent în fața lui Staicu. Varodi a ratat o altă ocazie importantă în minutul 64. Lemnaru a semnat cea mai mare ocazie (min 68), șutul său trecând puțin pe lângă poarta lui Mutu. Portarul Râșnovului a mai intervenit o dată, la șutului lui Vitan (min 76), iar ultima ocazie a fost a lui Neculăescu, care a trimis din prima peste poarta lui Pop.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, ne-a declarat: „Cred că per ansamblu, am fi meritat victoria. Mă bucură atitudinea băieților și după KO-ul din prima etapă, evoluția lor este în creștere și sper să mergem tot așa.”

S-a terminat 0-0 și cele două echipe rămân despărțite de două puncte. Etapa viitoare, Arieșul Turda se va deplasa la Reghin, pentru partida cu Avântul.

ARIEȘUL TURDA – CETATE RÂȘNOV 0-0 (0-0)

Arieșul Turda: Pop – Chiș, Cocoară, Ionescu, Marcu, Ititesc (Savu 77), Paleoca, Vitan (Silaghi 86), Bria (Selegean 71), Varodi (Chișu 66), Lemnaru.

Cetate Râșnov: Mutu – Neculăescu, Dobre, Căpățână, Marin, Țuțu, Vârlan, Mihai (Colțofan 86), Staicu, Damian, Mariean (Drugă 67).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator