fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

csm playout

Pentru voleibalistii de la CSM Campia Turzii, sambata 23 martie incepe ultima parte a campionatului, editia 2018-2019, faza "play-out", in care sunt angrenate 4 echipe, respectiv CSM Campia Turzii, Unirea Dej, Stiinta Explorari Baia Mare si Universitatea Cluj-Napoca.

 

In primul meci care se va juca sambata in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din Campia Turzii, incepand cu orele 18.00, voleibalistii de la CSM vor juca cu cei de la Stiinta Explorari Baia Mare, cele doua formatii avand in acest moment ambele 14 puncte acumulate in clasament.

Ca de fiecare data, voleibalistii CSM-ului isi doresc sa faca un meci bun, care sa le aduca victoria, iar la final sa o sarbatoreasca impreuna cu minunatul public din Campia Turzii.

Lotul formatiei CSM Campia Turzii, pentru partida cu echipa din Baia Mare, este urmatorul: Ciortea Marius, Knezevici Vladimir, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Ciupe George, Remes Dan, Silvasan-Pasca Dan, Vanca Daniel, Valean Bogdan, Antonic Milos, Moisa Vlad, Vitelaru Ciprian, Cocis Ionut, Ghimes Doru-libero si Hasmasan Dorian-libero.

Brigada de arbitri desemnata pentru a conduce aceasta intalnire este urmatoarea: A1 Husa Lucian (Dej) si A2 Rus Mircea (Cluj-Napoca), cei doi fiind supervizati de observatorul FRV Dusa Vasile din Zalau.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator