fbpx

Icon Scrie un comentariu

paul fagadar

Cupa României la box, pentru juniori, a adus o medalie de bronz pentru boxerul turdean Paul Făgădar (54 kg), care este antrenat de Florin Bordi.

 

„A fost o gală puternică, iar noi am reuşit să obţinem o medalie naţională, a cincea din acest an. Aceste medalii sunt cu atât mai valoroase cu cât sunt obţinute în competiţii naţionale unde se întâlnesc toate cluburile puternice din ţară. Nu e puţin lucru să câştigi o astfel de medalie. Am văzut primari din oraşe mari care au venit să susţină echipa. Din păcate, noi nu primim niciun fel de sprijin, nici financiar, nici moral, deşi aducem medalii de la aproape toate competiţiile. Cred că niciodată Turda nu s-a putut lăuda cu atâtea medalii la box”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

Competiția națională s-a desfășurat la Pitești, în perioada 12-17 martie 2019, iar la startul ei s-au prezentat peste 200 de pugiliști din țară, care au încercat să impresioneze în speranţa că vor fi selecţionaţi în lotul naţional care fi prezent în luna mai la Campionatul European.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator