fbpx

Icon Scrie un comentariu

csmct infrangeredej

La finalul unui meci electrizant, CSM Câmpia Turzii pierde cu 1-3 (25-19, 24-26, 30-32, 14-25), în deplasarea  de la Dej, în fața echipei locale Unirea.

 

Plecați ca din pușcă în primul set, voleibalistii CSM-ului au impus ritmul din teren, echipa adversă rămânând  fără replică și astfel setul a fost castigat de formația din Campia Turzii.

Setul secund a început cu unele ezitări în jocul formației CSM, iar "uniristii" au trecut repede la conducere. Totuși, formația CSM are o revenire și egalează după care trece din nou în avantaj. După acest moment, în randul echipei din Câmpia Turzii apar unele nesincronizări și gazdele profită și câștigă setul doi.

A urmat setul trei, cel mai disputat, set în care s-a tranșat soarta partidei, deoarece formația CSM-ului a fost în permanență la conducere, pe final având chiar trei mingi de câștigare a setului. Probabil speriați de faptul că pot câștiga acest set și să obțină un rezultat bun, voleibalistii de la CSM se precipită, iar echipa gazdă reușește să câștige cu 32-30 setul și să treacă în avantaj. 

Debusolați de pierderea setului trei, voleibalistii CSM-ului cad psihic, iar echipa Dejului profita și câștigă setul patru și implicit partida cu 3-1.

De săptămâna viitoare, pentru ambele formații începe faza play-out, în prima partidă CSM Câmpia Turzii va juca, sâmbătă 23 martie, pe teren propriu cu Știința Explorări Baia Mare. 

În meciul de la Dej, formația CSM Câmpia Turzii a jucat cu următoarea formație: Ciortea( cpt), Oliveira do Nascimento, Antonic, Knezevic, Silvășan-Pașca, Ciupe și Ghimeș-libero. Au mai jucat: Vițelaru și Hășmășan-libero.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator