fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

csm ct cfrdej

Victorie categorică pentru CSM Câmpia Turzii, în primul meci oficial din 2019, după ce astăzi a trecut cu 4-1 (2-0) de formația CFR.Dej. Chiar dacă se anunta un meci greu, datorită faptului ca multi jucatori care au jucat pentru CSM în turul campionatului au părăsit echipa, partida a fost la discreția formației gazda.

 

Cu trei jucători noi in echipa de start, Sergiu Marginean (ex. Ariesul Mihai Viteazu), Cătălin Nemes (ex. Unirea Tritenii de Jos) și juniorul Covaci, echipa CSM-ului, a jucat foarte bine și în final si-a realizat obiectivul  propus, acela de a învinge.

După două ratări imense la poarta celor din Dej, echipa gazdă a înscris până la pauză două goluri, ambele marcate de Dan Ștefan. 

Același joc bun și în partea secundă pentru CSM, care a mai înscris alte două goluri, unul prin Moldovan.S, în timp ce Dan Ștefan a reușit cu celalat gol marcat, un "hattrick" in meciul de astăzi. 

Pana la finalul meciului, echipa din Dej a reușit și ea sa inscrie un gol și partida s-a incheiat cu scorul de 4-1 pentru formația gazdă.

Antrenorul CSM-ului, Valentin Sandu, a trimis în teren următoarea echipă: Fekete - Nicolae, Sur, Covaci, Moldovan.M, Marginean, Tescar, Nemeș, Oltean, Dan Ștefan, Moldovan.S.

În repriză secundă au mai intrat: Cioara, Ghemes și Felderean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator