fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

box fete

Patru fete din Turda au reușit o performanță colosală, câștigând 3 medalii de aur și 1 de argint la Cupa României la box, competiție care s-a desfășurat în perioada 26 februarie-2 martie în Sala de Box „Lia Manoliu” din Bucureşti, la categoriile cadete, junioare, tineret şi senioare.

 

Crai Rahela a câștigat medalia de aur la categoria cadete - 38,5 kg. Moldovan Beatrice a urcat și ea pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând aurul la junioare - 70 kg. Tot aur a câștigat și Enache Alisa la cadete - 52 kg. Medalia de argint a fost obținută de Belovici Alisia, la cadete - 54 kg.

„Mă mândresc cu aceste fete şi cu rezultatele obţinute la Cupa României. Rezultatele acestea reprezintă munca şi talentul sportivelor noastre care merită aprecieri şi felicitări pentru această mare performanţă. Aducem în continuare rezultate mari, dar, din păcate, nu ne vede nimeni. Avem foarte multe lipsuri, nu avem un grup sanitar, nu avem condiţii pentru aceste fete minunate. Pot să spun că lucrez cu nişte fete ambiţioase, muncitoare, care îşi dau silinţa şi îşi petrec timpul la sală şi nu prin alte locuri. Turda trebuie să se mândrească cu ele şi cu rezultatele lor”, a declarat, pentru Ziarul 21, antrenorul Florin Bordi.

Moldovan Beatrice, care și-a învins adversara prin KO în finală, a intrat în vizorul oficialilor Federației Române de Box, care au selecționat-o pentru Campionatul European de Junioare care se va desfăşura la Galaţi în luna mai, urmând să se prezinte la lot de la începutul lunii aprilie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator