fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

ariesulmv unire

Arieșul Mihai Viteazu și Unirea Triteni au terminat la egalitate, scor 0-0, partida desfășurată în această dimineață.

 

După o primă repriză echilibrată, cele două echipe au intrat la cabine la egalitate.

Partea a doua a început cu o ocazie a Unirii, în urma unei greșeli în defensiva gazdelor.

Cu frații Pintilie în tribună, după ce s-au retras de la echipă, oaspeții au continuat să forțeze și au mai ratat două ocazii importante la poarta lui Lăkătuș (min 59 și min 61).

Marea ocazie a Arieșului a venit în minutul 72, când Mărie a scăpat singur cu portarul celor de la Unirea, puțin lateral stânga, însă a tras pe lângă poarta lui Rusu.

În prelungirile partidei, Unirea a ratat cea mai mare ocazie a partidei; Gall a rămas singur cu Lăkătuș, a tras la poartă, însă portarul gazdelor a reușit să respingă în ultimul moment.

S-a terminat 0-0, al doilea rezultat de egalitate din acest sezon între cele două echipe.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Arieșul, Artur Podar ne-a declarat: „Am întâlnit o echipă agresivă, care s-a zbătut pentru fiecare minge, din păcate am intrat in jocul lor. Cred că dacă eram mai lucizi și aveam mai multă tărie de caracter altfel ar fi fost soarta jocul. Mai avem mult de muncă, sunt situații de joc în care nu știm ce să facem cu mingea, iar asta s-a văzut în special pe faza de atac. Una peste alta cred că rezultatul a fost unul echitabil.”

ARIEȘUL MIHAI VITEAZU – UNIREA TRITENII DE JOS 0-0

Arieșul Mihai Viteazu: Lăkătuș – C.Crișan, Buglea, Cecălăcean, Moldovan, Tothăzan (Mureșan 64`), Ignat, Kiesz, G.Lăkătuș (Popescu 86`), Mărie (Linca 76`), Cîțcăuan (Zbâncă 58`).

Unirea Tritenii de Jos: Rusu – A.Gall (S.Gall 81`), Nemeș (Voivod 90`), Bituleanu, Barbu (Petrea 58`), Podariu (Chiorean 66`), Indreica, Ceclan (Paleoca 64`) Ozvadă, Tot, Ludușan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator