fbpx

pmp 1300x300

1 Comentariu

ariesul iernut

Arieșul Turda va evolua mâine, pe stadionul „Sparta” din Mediaș, contra celor de la Gaz Metan II, într-o partidă care contează pentru etapa a XVI-a, prima a returului.

Formația turdeană nu se va putea baza în partida de mâine pe Florin Dan și Adrian David, cei doi fiind în continuare accidentați. Nici Vitan, Chișu și Ititesc nu sunt la 100% din capacitatea fizică, în timp ce Varodi este suspendat.

Înaintea partidei de mâine, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a declarat: „Băieții s-au pregătit bine, deși avem probleme cu accidentările. Mâine mergem să scoate un rezultat pozitiv, echipa e pregătită.”

Fundașul turdenilor, Valentin Marcu a declarat: „Ne simțim bine, a fost o perioadă bună. Așteptăm să înceapă campionatul, o să avem un meci greu la Mediaș, dar sperăm să aducem toate punctele. Din punctul meu de vedere, favorită la promovare este Csikszereda.”

În partida tur, Arieșul Turda s-a impus, scor 1-0, după golul marcat de Adrian David.

Partida de mâine, care va începe la ora 15.00, va fi arbitrată de Ioan Mihai din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două tușe de Bogdan Mociorniță din Băicoi și Gabriel Enache din Ploiești. Observatori vor fi Elena Mușetoiu (Pitești) și Teodor Biriș (Hunedoara).

TurdaNews vă va oferi detalii de la acest meci, în exclusivitate, imediat după încheierea partidei.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator