marian morar
m install
nello construct

Fotbal, Liga 3: Arieșul Turda începe returul la Mediaș (Video)

zamblau eugen
floris

Arieșul Turda va evolua mâine, pe stadionul „Sparta” din Mediaș, contra celor de la Gaz Metan II, într-o partidă care contează pentru etapa a XVI-a, prima a returului.

Formația turdeană nu se va putea baza în partida de mâine pe Florin Dan și Adrian David, cei doi fiind în continuare accidentați. Nici Vitan, Chișu și Ititesc nu sunt la 100% din capacitatea fizică, în timp ce Varodi este suspendat.

Înaintea partidei de mâine, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a declarat: „Băieții s-au pregătit bine, deși avem probleme cu accidentările. Mâine mergem să scoate un rezultat pozitiv, echipa e pregătită.”

Fundașul turdenilor, Valentin Marcu a declarat: „Ne simțim bine, a fost o perioadă bună. Așteptăm să înceapă campionatul, o să avem un meci greu la Mediaș, dar sperăm să aducem toate punctele. Din punctul meu de vedere, favorită la promovare este Csikszereda.”

În partida tur, Arieșul Turda s-a impus, scor 1-0, după golul marcat de Adrian David.

Partida de mâine, care va începe la ora 15.00, va fi arbitrată de Ioan Mihai din Râmnicu Vâlcea, ajutat la cele două tușe de Bogdan Mociorniță din Băicoi și Gabriel Enache din Ploiești. Observatori vor fi Elena Mușetoiu (Pitești) și Teodor Biriș (Hunedoara).

TurdaNews vă va oferi detalii de la acest meci, în exclusivitate, imediat după încheierea partidei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: