fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

potaissa szejke

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 17:30, contra celor de la CSM București, într-o partidă care contează pentru etapa a XX-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

 

Este prima partida dintr-o serie de trei, în care Potaissa va evolua, rând pe rând, cu CSM București, Steaua și Dinamo.

Înaintea partidei de mâine, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, ne-a declarat: „Sperăm să facem un meci bun. CSM-ul e o echipă care a dominat o mare parte a campionatului. Sunt ferm convins că vin la victorie, fiindcă e o șansă mare să urce în clasament. Luăm fiecare meci în parte, acum suntem concentrați pe CSM București. Publicul e extrem de important, pe noi ne ajută foarte mult în momentele decisive și ne duce spre victorie.” (înregistrarea conferinței de presă o puteți urmări mai jos)

Coordonatorul de joc al Potaissei, Ionuț Rotaru, a declarat: „Noi trebuie să ne gândim la ce avem de făcut. Vrem să arătăm că știm handbalul, ne bucurăm de avantajul terenul propriu și sperăm la rezultate pozitive. CSM-ul e o echipă valoroasă cu jucători experimentați, nu o să fie simplu, dar nu dezarmăm. Publicul face o atmosferă superbă la fiecare meci, putem spune că în momentele grele ne împing de la spate și acest lucru nu poate decât să ne bucure.”

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Constanța, formată din Adrian Georgescu și Mihai Moldoveanu. Observator din partea FRH va fi Zamfir Mesaroș, din Baia Mare.

Potaissa Turda – CSM București va fi în direct pe TVR HD, mâine, începând cu ora 17:30.

Citește și: https://www.turdanews.net/articole/social/59955-handbalistii-au-demarat-o-strangere-de-fonduri-pentru-o-cauza-nobila.html

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator