marian morar
m install
nello construct

Volei, Divizia A1: CSM Câmpia Turzii pierde nemeritat pe terenul echipei Știința Explorări Baia Mare!

zamblau eugen

Chiar dacă au pierdut în această etapă, scor 1-3 (23-25; 25-17; 22-25; 21-25), in deplasare cu Știința Explorări Baia Mare, voleibalistii de la CSM Câmpia Turzii au jucat foarte bine și putem spune ca înfrângerea a fost nemeritată. 

 

Primul set a fost foarte disputat, dar pe finalul acestuia gazdele s-au impus pe fondul unor nesincronizari in faza de preluare a celor de la CSM.

Setul secund a fost la discreția celor de la CSM Câmpia Turzii, care au încheiat repede socotelile și la un scor concludent, lasandu-i fără replică pe baimareni.

Următorul set a fost copia primului jucat, cu o echipă gazdă care s-a detașat pe tabela de marcaj, având o diferenta de 6 puncte în prima parte a lui.

În acel moment, voleibalistii CSM-ului au o revenire de senzație și concretizeaza o serie buna, reușind să egaleze și să reintre în joc.

Oboseala acumulată în lupta de recuperare a punctelor se pare ca s-a instaurat în rândul formației din Campia Turzii și astfel gazdele au profitat de acest lucru, câștigând setul trei.

Setul patru a fost început din nou bine de cei de la CSM, care s-au distanțat la trei puncte de echipa gazdă, după care inexplicabil au avut o serie de mingi pierdute și astfel la final gazdele au revenit în joc și cu puțin „ajutor” s-au impus în acest set, câștigând de asemenea și partida.

Etapa viitoare, la Câmpia Turzii va veni puternica formație SCMU Craiova, intr-o partidă ce se va disputa sâmbătă, 2 martie, începând cu orele 18.00.

La meciul de la Baia Mare, formația folosită de CSM Câmpia Turzii a fost urmatoarea: Ciortea (cpt.), Antonic, Ciupe, Knezevic, Silvasan-Pasca, Oliveira Do Nascimento, Ghimes-libero.

Au mai intrat: Moisa, Cocis, Valean si Hasmasan-libero. 

Rezerve neutilizate: Remes, Vanca, Vitelaru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2