fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

volei bm csm

Chiar dacă au pierdut în această etapă, scor 1-3 (23-25; 25-17; 22-25; 21-25), in deplasare cu Știința Explorări Baia Mare, voleibalistii de la CSM Câmpia Turzii au jucat foarte bine și putem spune ca înfrângerea a fost nemeritată. 

 

Primul set a fost foarte disputat, dar pe finalul acestuia gazdele s-au impus pe fondul unor nesincronizari in faza de preluare a celor de la CSM.

Setul secund a fost la discreția celor de la CSM Câmpia Turzii, care au încheiat repede socotelile și la un scor concludent, lasandu-i fără replică pe baimareni.

Următorul set a fost copia primului jucat, cu o echipă gazdă care s-a detașat pe tabela de marcaj, având o diferenta de 6 puncte în prima parte a lui.

În acel moment, voleibalistii CSM-ului au o revenire de senzație și concretizeaza o serie buna, reușind să egaleze și să reintre în joc.

Oboseala acumulată în lupta de recuperare a punctelor se pare ca s-a instaurat în rândul formației din Campia Turzii și astfel gazdele au profitat de acest lucru, câștigând setul trei.

Setul patru a fost început din nou bine de cei de la CSM, care s-au distanțat la trei puncte de echipa gazdă, după care inexplicabil au avut o serie de mingi pierdute și astfel la final gazdele au revenit în joc și cu puțin "ajutor" s-au impus în acest set, câștigând de asemenea și partida.

Etapa viitoare, la Câmpia Turzii va veni puternica formație SCMU Craiova, intr-o partidă ce se va disputa sâmbătă, 2 martie, începând cu orele 18.00.

La meciul de la Baia Mare, formația folosită de CSM Câmpia Turzii a fost urmatoarea: Ciortea (cpt.), Antonic, Ciupe, Knezevic, Silvasan-Pasca, Oliveira Do Nascimento, Ghimes-libero.

Au mai intrat: Moisa, Cocis, Valean si Hasmasan-libero. 

Rezerve neutilizate: Remes, Vanca, Vitelaru.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator