marian morar
m install
nello construct

Frații Pintilie s-au retras de la Unirea Triteni!

zamblau eugen

Andrei Pintilie (antrenor și jucător) și Paul Pintilie (conducătorul clubului) au decis să plece de la Unirea Triteni, echipă care activează în Liga 4 de fotbal, după 12 ani petrecuți la acest club! Decizia este de ordin personal, au anunțat cei doi, iar până în vară nu vor avea nicio legătură cu fotbalul.

 

„M-am retras și eu și fratele meu Paul. Este un motiv pur personal. Am decis, după 12 ani petrecuţi la Unirea Triteni, să iau o pauză. Nu am primit o altă ofertă, nu m-am certat cu nimeni, nici cu conducerea, nici cu jucătorii, dimpotrivă, chiar recent am avut două meciuri amicale unde am participat cu băieții. A fost pur o decizie personală. Vreau să fiu mai aproape de casă, să fiu mai aproape de familie și până în vară, cel puțin, nu o să fac nimic legat de fotbal. O să fiu alături de jucătorii de la Unirea Triteni cu sufletul, cu sfaturi, însă nu din postura de jucător sau antrenor. Îmi este foarte greu și practic las o parte din mine odată cu plecarea mea. Inevitabil lumea face asocierea numelui meu cu echipa Unirea Triteni, pentru că am petrecut 12 ani la echipă. Încă odată, sunt doar motive personale”, a declarat Andrei Pintilie pentru Ziarul 21.

Unirea Triteni este pe locul 11 în Liga 4 de fotbal, după ce anul trecut au reușit cea mai bună clasare, respectiv locul 4.

Cei doi au fost implicați în numeroase ”contre” cu conducerea AJF Cluj, reproșând faptul că nu există corectitudine, iar unii arbitrii erau ”montați” împotriva Unirii Triteni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2