fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

fratii pintilie

Andrei Pintilie (antrenor și jucător) și Paul Pintilie (conducătorul clubului) au decis să plece de la Unirea Triteni, echipă care activează în Liga 4 de fotbal, după 12 ani petrecuți la acest club! Decizia este de ordin personal, au anunțat cei doi, iar până în vară nu vor avea nicio legătură cu fotbalul.

 

„M-am retras și eu și fratele meu Paul. Este un motiv pur personal. Am decis, după 12 ani petrecuţi la Unirea Triteni, să iau o pauză. Nu am primit o altă ofertă, nu m-am certat cu nimeni, nici cu conducerea, nici cu jucătorii, dimpotrivă, chiar recent am avut două meciuri amicale unde am participat cu băieții. A fost pur o decizie personală. Vreau să fiu mai aproape de casă, să fiu mai aproape de familie și până în vară, cel puțin, nu o să fac nimic legat de fotbal. O să fiu alături de jucătorii de la Unirea Triteni cu sufletul, cu sfaturi, însă nu din postura de jucător sau antrenor. Îmi este foarte greu și practic las o parte din mine odată cu plecarea mea. Inevitabil lumea face asocierea numelui meu cu echipa Unirea Triteni, pentru că am petrecut 12 ani la echipă. Încă odată, sunt doar motive personale”, a declarat Andrei Pintilie pentru Ziarul 21.

Unirea Triteni este pe locul 11 în Liga 4 de fotbal, după ce anul trecut au reușit cea mai bună clasare, respectiv locul 4.

Cei doi au fost implicați în numeroase ”contre” cu conducerea AJF Cluj, reproșând faptul că nu există corectitudine, iar unii arbitrii erau ”montați” împotriva Unirii Triteni.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator