fbpx

Scrie un comentariu

castigatori cupa nanmarian

Sâmbăta a avut loc la Muntele Băișorii concursul de schi-slalom uriaș, dotat cu Cupa Nan Marian. A fost o participare numeroasă la mai multe categorii de vârstă, fete și băieți. Printre premianți s-au aflat și participanți din zona Turzii.

Din zona Turzii au obținut rezultate foarte bune schiorii: Crișan Ilinca - locul 1, Farkas Robert - locul 1, Crișan Horea - locul 2, Fodor Adam - locul 3 și Șerban Pintea - locul 3. Rezultate bune a mai obținut Crisan Hanna, care a primit diploma  pentru ”determinare”.

Organizarea foarte bună a fost asigurată de serviciul Salvamont Băișoara și Asociația Nan Marian. Au fost oferite cupe, medalii și premii.

Concurenții au fost înscriși la start pe opt categorii, atât pentru fete cât și pentru băieți, în următoarele grupe de vârstă: 3-5 ani, 6-8 ani, 9-12 ani, 13-15 ani, 16-20 ani, 21-30 ani, 31-45 ani și +46 ani.

Amintim în acest context faptul că Marian Nan s-a născut în data de 4 noiembrie 1978 iar la numai 38 de ani (4 septembrie 2016) a decedat, în scurta lui viaţă fiind considerat un adevărat stâlp al comunităţii. Născut şi crescut în Băişoara, a fost mereu preocupat de sprijinirea localnicilor din comuna sa natală. S-a implicat în dezvoltarea infrastructurii din Muntele Baişorii, a contribuit la crearea de numeroase locuri de muncă pentru localnici, a sprijinit familiile sărace, fiind, totodată, unul dintre susţinătorii mişcării turistice din staţiunea Muntele Baişorii.

”Cupa Nan Marian” este un concurs ce se adresează tuturor practicanţilor de schi, indiferent de categoria de vârstă. Prima ediție a avut loc în anul 2017.

Cupa Nan Marian este doar începutul unui proiect mai amplu pe care asociaţia, care îi poartă numele, doreşte să îl dezvolte pentru Baişoara şi pentru localnicii acestei comune.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator