marian morar
m install
nello construct

Fotbal: Arieșul din Turda mai puternic decât cel din Mihai Viteazu (Video)

zamblau eugen

Arieșul Turda s-a impus astăzi, scor 4-1, în fața celor de la Arieșul Mihai Viteazu, într-o partidă amicală ce s-a desfășurat pe terenul „Turdeana” din cadrul bazei sportive din Turda.

 

Meciul a început cu câte o ocazie importantă la fiecare poartă. În minutul 5 al partidei, Salcău a scăpat singur cu Lăkătuș, a trimis balonul pe lângă aceasta, însă mingea s-a oprit, într-o baltă, pe linia porții.

Arieșul Turda a mai ratat o ocazie mare prin Silaghi (min 14), pentru ca Indreica să deschidă scorul în urma unui corner. După un singur minut, G.Lăkătuș a trimis o pasă în adâncime pentru Răzvan Tothăzan, care a reușit să restabilească egalitatea și scorul pauzei.

Partea a doua a început cu golul lui Varodi, ca a șutat de la aproximativ 20 de m, sub bara porții apărate de Lăkătuș. Până la finalul partidei, Băețan și Ionescu au mai înscris în poarta celor din Mihai Viteazu, stabilind și scorul final.

Declarațiile celor doi antrenori le puteți vedea în videoclipul de la finalul articolului.

ARIEȘUL TURDA – ARIEȘUL MIHAI VITEAZU 4-1 (Indreica 25`, Varodi 48`, Băețan 57`, Ionescu 89` / R.Tothăzan 26`)

Arieșul Turda: Ursu – Chiș, Indreica, Ionescu, Marcu, Bria, Paleoca, Savu, Salcău, Silaghi, Varodi. Au mai evoluat: Miheșan, Sălăgean, Cocoară și Băețan.

Arieșul Mihai Viteazu: M.Lăkătuș – C.Crișan, Buglea, Cecălăcean, Moldovan, Tothăzan, Ignat, Pârțilă, G.Lăkătuș, Kiesz, Mărie. Au mai evoluat: Pop, Mureșan, Varga, Juncan și Zbâncă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2