fbpx

Scrie un comentariu

ariesul turda mv

Arieșul Turda s-a impus astăzi, scor 4-1, în fața celor de la Arieșul Mihai Viteazu, într-o partidă amicală ce s-a desfășurat pe terenul „Turdeana” din cadrul bazei sportive din Turda.

 

Meciul a început cu câte o ocazie importantă la fiecare poartă. În minutul 5 al partidei, Salcău a scăpat singur cu Lăkătuș, a trimis balonul pe lângă aceasta, însă mingea s-a oprit, într-o baltă, pe linia porții.

Arieșul Turda a mai ratat o ocazie mare prin Silaghi (min 14), pentru ca Indreica să deschidă scorul în urma unui corner. După un singur minut, G.Lăkătuș a trimis o pasă în adâncime pentru Răzvan Tothăzan, care a reușit să restabilească egalitatea și scorul pauzei.

Partea a doua a început cu golul lui Varodi, ca a șutat de la aproximativ 20 de m, sub bara porții apărate de Lăkătuș. Până la finalul partidei, Băețan și Ionescu au mai înscris în poarta celor din Mihai Viteazu, stabilind și scorul final.

Declarațiile celor doi antrenori le puteți vedea în videoclipul de la finalul articolului.

ARIEȘUL TURDA – ARIEȘUL MIHAI VITEAZU 4-1 (Indreica 25`, Varodi 48`, Băețan 57`, Ionescu 89` / R.Tothăzan 26`)

Arieșul Turda: Ursu – Chiș, Indreica, Ionescu, Marcu, Bria, Paleoca, Savu, Salcău, Silaghi, Varodi. Au mai evoluat: Miheșan, Sălăgean, Cocoară și Băețan.

Arieșul Mihai Viteazu: M.Lăkătuș – C.Crișan, Buglea, Cecălăcean, Moldovan, Tothăzan, Ignat, Pârțilă, G.Lăkătuș, Kiesz, Mărie. Au mai evoluat: Pop, Mureșan, Varga, Juncan și Zbâncă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator