fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

csm ct mihaiviteazul

Sambata, la amiaza, pe terenul de fotbal al Stadionului Municipal "Mihai Adam" din Campia Turzii, a avut loc partida amicala de fotbal dintre echipa locala CSM Campia Turzii si Ariesul Mihai Viteazu. Cu o echipa lipsita de aportul a sase titulari, acestia fiind inlocuiti de cativa juniori, formatia CSM-ului a jucat totusi destul de bine in fata unei echipe din Mihai Viteazu, care este schimbata mult fata de cea din turul campionatului.

Daca gazdele au irosit in prima repriza trei ocazii clare la poarta lui Lakatus.M, prin Dudas si Moldovan.S, formatia oaspete a inscris trei goluri prin Moldovan.R, Marie si Lakatus.G si astfel "oaspetii" au intrat la vestiare, la pauza, foarte relaxati.

In partea secunda si-au facut aparitia pe teren si restul jucatorilor de pe bancile de rezerve, jocul a fost mult mai anost, doar cele doua goluri inscrise de Dudas, de la gazde si Popescu, de la echipa vizitatoare, au fost cele mai notabile lucruri consemnate, iar in final echipa oaspete s-a impus cu scorul de 4-1.

CSM Campia Turzii: Mathe - Craciun, Sur, Marginean, Fekete, Tescar, Duma, Campian, Petrovan, Dudas, Mocean. Au mai intrat: Cioarga, Moldovan.S, Ghemes.  

Antrenor: Valentin Sandru.     

Ariesul Mihai Viteazu: Lakatus.M - Buglea, Cecalacean, Moldovan.R, Tothazan, Muresan, Crisan, Ignat, Marie, Kiesz, Lakatus.G. Au mai intrat: Popescu, Linca, Varga.

Antrenor: Artur Podar.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator