fbpx

Scrie un comentariu

potaissa calarasi

Comisia de Apel din cadrul Federației Române de Handbal (FRH) a menținut decizia Comisiei de Disciplină, în privința partidei dintre Potaissa Turda și Dunărea Călărași, meci în care victoria fost acordată Turzii, la „masa verde”.

 

Dunărea a folosit în partida de la Turda doi jucători care nu aveau drept de joc, Radojkovic și Pejovic.

Președintele Flaviu Sâsîeac, ne-a declarat: „După 3 luni de dezbateri în instanțele federației, decizia luată de Comisia de Competiții ratificată de Comisia de Disciplină și cu menținerea aceleiași decizii și la Comisia de Apel, confirmă faptul că echipa din Călărași a trișat competiția folosind jucători fără drept de joc. Din păcate, această practică a conducătorilor echipei din Călărași pune în umbră munca jucătorilor și aduce o pată urâtă pe imaginea clubului. Ținând cont că au păcălit pe toata lumea mai multe luni de zile pe parcursul unui întreg tur de campionat, sancțiunea pe care au primit-o pare a fi prea blândă, dar măcar le atrage atenția că ceea ce au făcut este extrem de grav. Sperăm ca pe viitor astfel de situații să nu mai apară în handbalul românesc și fiecare club să se preocupe a respecta regulamentele în vigoare pentru a putea avea o competiție corectă pe toate planurile.”

Partida s-a desfășura pe data de 22 noiembrie, iar pe data de 5 decembrie, Comisia de Disciplină a FRH a sancționat formația din Călărași cu pierderea jocului la „masa verde”, însă oficialii Dunării au făcut apel la respectiva decizie.

După ședința Comisiei de Apel care s-a desfășurat ieri, pe site-ul FRH a apărut următoarea decizie:

„Referitor la apelul formulat de AHC Dunarea Calarasi 2014 impotriva Hotararii nr. 7/04.12.2018 a CCD, in contradictoriu cu intimata AHC Potaissa Turda, Comisia de Apel hotaraste.

Respinge apelul ca nefondat, mentine ca legala si temeinica hotararea atacata.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator