fbpx

Scrie un comentariu

csm ct dinamo

Miercuri, 6 februarie, incepand de la orele 18.00, CSM Campia Turzii joaca in fata propriilor suporteri meciul de campionat cu formatia Dinamo Bucuresti. Acest meci este primul disputat in fata suporterilor din Campia Turzii in anul 2019, iar pentru acest lucru voleibalistii CSM-ului s-au pregatit intens in aceasta saptamana si isi doresc sa faca o partida buna, chiar daca intalnesc o formatie de calibrul lui Dinamo Bucuresti.

 

Partida cu echipa bucuresteana este prima jucata in aceasta saptamana, urmand ca la finalul acesteia (sambata), CSM Campia Turzii sa evolueze tot pe teren propriu, intr-un "derby" judetean cu Universitatea Cluj.

Pentru meciul de miercuri, lotul formatiei CSM este format din jucatorii: Ciortea Marius, Knezevici Vladimir, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Ciupe George, Remes Dan, Silvasan-Pasca Dan, Vanca Daniel, Valean Bogdan, Antonic Milos, Moisa Vlad, Vitelaru Ciprian, Cocis Ionut, Ghimes Doru-libero si Hasmasan Dorian-libero.

Partida dintre cele doua echipe va fi condusa de o brigada din Oradea, alcatuita din A1 Szabo-Alexi Paul si A2 Suciu Alina, cei doi fiind supervizati de observatorul FRV Pustiu Adrian din Brasov.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator