fbpx

Scrie un comentariu

spicul csmct

Duminică după-amiază, pe terenul de fotbal din comuna Luna, formația CSM Câmpia Turzii a jucat primul meci de pregătire din 2019, în compania echipei din Liga a V-a, zona Câmpia Turzii, Spicul Luna.

 

Meciul s-a jucat pe un teren greu, dezghetat, pe unele locuri cu porțiuni de zăpadă, lucru ce a îngreunat misiunea jucătorilor ambelor formații. Cu toate acestea, partida a fost la discreția celor de la CSM, care au înscris în prima repriză de două ori, prin Moldovan.S și Marginean Sergiu.

În partea secundă, în debutul acesteia, gazdele au înscris și ele un gol, după care Moldovan.S a reușit o "dublă ", in timp ce Dan Stefan si Olteanu au înscris și ei cate un gol, astfel meciul s-a incheiat cu scorul de 6-1 in favoarea celor de la CSM Câmpia Turzii. 

Ca noutate în lotul CSM-ului, în meciul de astăzi, a fost aparitia fostul jucător al celor de la Ariesul Mihai Viteazu, Sergiu Marginean, care se pare ca in acest retur va evolua pentru echipa din Câmpia Turzii.

Tehnicianul CSM-ului, Valentin Sandru, a început partida cu următoarea formatie: Mathe - Nicola, Sur, Marginean, Moldovan.M, Tescar, Dan Stefan, Rusu, Olteanu, Moldovan.S, Dudas. In repriza secundă au mai intrat Cioarga și Petrovan.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator