fbpx

Scrie un comentariu

potaissa vise

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, contra celor de la CSM Făgăraș, într-o partidă care contează pentru etapa a XVI-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

 

În prima etapă a anului, Potaissa Turda s-a impus pe terenul Sucevei, în timp ce Făgărașul a reușit marea surpriză a începutului de an, reușind să învingă liderul clasamentului, CSM București.

Înaintea partidei de mâine, portarul formației turdene, Răzvan Szopka, fost jucător la CSM Făgăraș, ne-a declarat: „Jucăm cu CSM Făgăraș, privind superficial prin prisma locului din clasament ocupat de cei de la Făgăraș cele trei puncte puse în joc par a fi o formalitate, dar cu siguranță nu va fi așa. Am jucat doi ani la aceasta echipă, îi cunosc pe majoritatea jucătorilor. Odată cu schimbarea antrenorului, cei de acolo și-au recăpătat încrederea și mentalitatea despre ce înseamnă performanța; nouă nu ne rămâne decât să intrăm serioși și motivați ca de fiecare dată și să aducem bucurie fanilor noștri printr-un meci bun și trei puncte.”

De partea cealaltă, pivotul formației din Făgăraș, Mihai Huta, ne-a declarat: „Suntem foarte conștienți de importanță meciului, de dificultatea lui, Turda fiind o echipă puternică mai ales pe teren propriu. Atmosfera incendiară din sală creată de public îi ajută meci de meci. Chiar dacă venim după o victorie importantă, eu am încredere în echipa mea, că ne vom mobiliza și vom da totul pe teren pentru a scoate un rezultat cât mai bun din această confruntare.”

În meciul tur, Potaissa s-a impus în sala din Făgăraș, scor 30-21.

Partida de mâine va fi arbitrată de Alin Stamatoiu și Alexandru Nițișor, ambii din Râmnicu Vâlcea. Observator din partea FRH va fi Ion Aldica din Bistrița.

Potaissa Turda – CSM Făgăraș va fi în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 18:00.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator