fbpx

Scrie un comentariu

suceava potaissa

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 18:00, pe terenul celor de la CSU Suceava, într-o partidă care contează pentru etapa a XV-a, din cadrul Ligii Zimbrilor.

 

Antrenorul Horațiu Gal nu se va putea baza în partida de mâine pe Roman Zacaciurin, jucătorul născut la Chișinău fiind în continuare accidentat. De asemenea, mai mulți jucători turdeni sunt incerți, printre care și Nenad Savic și Ionuț Irimuș.

Înaintea partidei de mâine, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Primul meci de campionat din acest an într-o deplasare extrem de dificilă. Suceava pe teren propriu este greu de învins. Au pierdut doar cu CSM București, la un gol, iar Dinamo a smuls cu greu un punct acolo. S-au întărit în aceasta iarnă cu doi jucători experimentați, Golubovic și Dragnea, iar forța acestei echipe a crescut semnificativ. Avem nevoie de cele trei puncte spre a ne menține intacte șansele de a rămâne între primele clasate, dar cu siguranță că va fi extrem de dificil jocul ce ne așteaptă. Din păcate, încă nu ne-am revenit din accidentările suferite, Trei sau patru jucători având șanse mici de a evolua mâine. Sunt convins însă că cei care vor fi în teren vor lupta cu multă ambiție spre a înclina balanța în favoarea noastră și a aduce bucurie turdenilor noștri dragi!”

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din București, formată din Radu Iliescu și Doru Manea. Observator din partea FRH va fi Ion Ciobanu din Bacău.

În tur, partida dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria Turzii, scor 32-20.

CSU Suceava – Potaissa Turda va fi în direct pe TurdaNews, mâine, începând cu ora 18:00.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator