fbpx

Scrie un comentariu

u ariesul

Arieșul Turda a pierdut astăzi, scor 0-5, partida disputată contra Universității Cluj, meci care s-a desfășurat în parcul „Babeș”.

 

Universitatea Cluj a marcat rapid, Goga reușind să deschidă scorul în minutul 12. După 10 minute, Bria a ratat o ocazie importantă la poarta clujenilor, pentru ca la faza imediat următoare, Gavra să facă 2-0.

Până la pauză, „șepcile roșii” au mai marcat o dată, prin Abrudan (min 37).

Mult mai bine pregătiți fizic, jucătorii Universității nu au avut probleme în partea a doua, reușind să mai înscrie de două ori.

S-a terminat 5-0 și Arieșul continuă pregătirile în vederea returului ligii a treia.

La finalul partidei, antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, ne-a declarat: „Nu prea am ieșit cu un plus după acest amical, a fost un meci de pregătire, nu am reușit să facem antrenamente. În repriza a doua am avut și câțiva jucători veniți în probe și din pepiniera proprie. În prima repriză am avut trei ocazii mari, dar lipsa de antrenamente pe un teren bun, ne-a privat de înscrierea măcar a unui gol, iar în repriza a doua nu prea am contat. Suntem doar la începutul pregătirii.”

UNIVERSITATEA CLUJ NAPOCA – STICLA ARIEȘUL TURDA 5-0 (Goga 12`, Gavra 23`, Abrudan 37`, Florescu 60`, Coman 77`)

Sticla Arieșul Turda: Pop – Marcu, Ionescu, Cocoară, Chiș, Bria, Salcău, Paleoca, Savu, Varodi, Lemnaru. Au mai evoluat: Ursu – Popa, Ilinca, Oltean, Selegean, Indreica, Cucuruzan, Silaghi.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator