fbpx

Scrie un comentariu

mv sanatatea

Arieșul Mihai Viteazu a terminat la egalitate, scor 3-3, partida amicală disputată la baza „Ardealul” din Someșeni, contra celor de la Sănătatea Cluj.

 

În primul amical cu Artur Podar pe banca tehnică, Arieșul Mihai Viteazu a reușit o partidă bună, contra echipei din liga a treia, Sănătatea Cluj.

La pauză, gazdele conduceau cu 2-1, golul formației din Mihai Viteazu fiind marcat de Zbîncă.

Repriza a doua a fost mult mai bună pentru Arieșul care a reușit să marcheze de două ori, prin Crișan și Mărie. La scorul de 3-3, Lucian Mărie a ratat și o lovitură de la 11m.

Pentru Arieșul au evoluat mai mulți jucători care sunt în discuții cu cei din conducerea clubului: Marcel Lăkătuș. Ghiță Lăkătuș, Rareș Moldovan, Mihai Cecălăcean și Răzvan Tothăzan.

La finalul partidei, antrenorul celor de la Arieșul, Artur Podar, ne-a declarat: „A fost un meci, în mare măsură, dominat de cei de la Sănătatea, care au jucat cu prima garnitură. Noi am avut o evoluție bună, am reușit un rezultat bun, de moral. În această perioadă urmărim să creștem de la meci la meci și să abordăm sezonul de primăvară cu maximă încredere.”

Sănătatea Cluj Napoca – Arieșul Mihai Viteazu 3-3 (2-1)

Arieșul Mihai Viteazu: M.Lăkătuș – C.Crișan, Buglea, N.Crișan, Siecoban, Mureșan, Ignat, Cîțcăuan, Zbîncă, Mărie, Kiesz. Au mai evoluat: Tothăzan, German, Cecălăcean, Popescu, G.Lăkătuș, Pîrțilă.

Formația din Mihai Viteazu va evolua și mâine într-un meci amical, contra echipei de liga a cincea, UST Cornești. Partida se va desfășura de la ora 15:00, pe terenul din Plăiești.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator