fbpx

Scrie un comentariu

volei transferuri

Deplasare grea pentru CSM Campia Turzii, care in prima etapa returului Diviziei A1, la volei masculin, va juca pe terenul puternicei echipe Arcada Galati, echipa ce are ca obiectiv in acest campionat, castigarea acestuia.

 

Dupa perioada de pregatire efectuata in aceasta inceput de an, voleibalistii CSM-ului trec la disputarea meciurilor oficiale si incep seria de foc din startul returului, in care vor juca doua partide in deplasare, prima pe terenul celor de la Arcada Galati, iar in cea de-a doua la Bucuresti cu cei de la CSM.

Pentru partida de la Galati, lotul formatie CSM Campia Turzii este urmatorul: Ciortea Marius, Knezevici Vladimir, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Ciupe George, Remes Dan, Silvasan-Pasca Dan, Vanca Daniel, Valean Bogdan, Antonic Milos, Moisa Vlad, Vitelaru Ciprian, Cocis Ionut, Ghimes Doru-libero si Hasmasan Dorian-libero.

Partida dintre cele doua formatii va fi condusa de o brigada din Iasi, formata din A1 Birsan Ioan si A 2 Gorban Cornel, acestia fiind supervizati de observatorul Blaha Dan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator