fbpx

Scrie un comentariu

potaissa calarasi

Comisia Centrală de Apel a Federației Române de Handbal a luat din nou în discuție soarta partidei de handbal dintre Potaissa Turda și Dunărea Călărași, după ce călărășenii au făcut apel împotriva deciziei inițiale a Comisiei Centrale de Disciplină a FRH, care a dat câștig de cauză contestației depuse de turdeni, care astfel au primit meci câștigat la ”masa verde” cu 10-0, după ce pe teren scorul a fost favorabil celor de la Dunărea.

 

„In legatura cu decizia CCC din data de 04.12.2018, privind contestatia 2833 / 23.11.2018 a echipei AHC Potaissa Turda, CCD verificand conditiile de ratificare a sanctiunii cat si procedura de ratificare din Regulamentul Disciplinar, in baza art. 26.3, lit. b, admite in parte ratificarea si inscrierea sanctiunilor aplicate echipei AHC Dunarea Calarasi 2014, in registrul de evidenta, in sensul de a reduce sanctiunile dictate de CCC, la pierderea jocului cu 10-0 de catre echipa mai sus mentionata, conf. art. 71.3, lit. b.”, era decizia inițială a Comisiei Centrale de Disciplină.

Citește și:

Handbal, Liga Națională: Potaissa Turda a câștigat la „masa verde” partida cu Dunărea Călărași

Ulterior, cei de la Dunărea au făcut apel, angajându-și avocați de top din București, printre care se află și fostul ministru al Justiției, Tudor Chiuariu.

Însă, cei de la Comisia de Apel se pare că ezită să dea un verdict. După câteva amânări, la ultima confruntare pe această temă, Comisia de Apel a decis să... amâne din nou luarea unei decizii! 

”D-nul Sasaeac C. Flaviu depune la dosar inscrisuri, communicate si reprezentantilor apelantei.

S-a prezentat dl. Observator Manea Doru, care a fost ascultat cu privire la intocmirea raportului suplimentar si transmiterea acestuia catre FRH.

Reprezentantii apelantei au solicitat suplimentarea probatoriului in sensul efectuarii unei adrese catre entitatea care gazduieste adresa de e-mail a FRH si ascultarea altor doua persoane, scorerul si cronometrorul de la jocul de handbal dintre cele doua echipe.

Comisia de Apel a respins probele solicitate apreciind ca nu sunt utile cauzei, fata de teza probatorie propusa, avand in vedere celelalte inscrisuri aflate la dosar si declaratia observatorului.

Nemaifiind alte probe de administrat in cauza s-a dat cuvantul in sustinerea apelului reprezentantilor AHC Dunarea Calarasi 2014 si ulterior reprezentantului AHC Potaissa Turda.

Fata de complexitatea dosarului Comisia de Apel ramane in pronuntare si amana pronuntarea pentru data de 30.01.2019”, se precizează pe siteul FRH.

Conform oficialului turdean, lucrurile sunt foarte simple, având în vedere că doi jucători sârbi de la Dunărea Călărași nu erau în regulă cu actele. ”Fiind extracomunitari, cei doi aveau nevoie și de permisul de ședere eliberat anterior partidei, pe lângă alte acte”, a precizat Flaviu Sâsâeac, președintele AHC Potaissa Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator