fbpx

Scrie un comentariu

u turda

Potaissa Turda s-a impus astăzi, scor 49-25, în fața celor de la Universitatea Cluj, în cea de-a doua partidă amicală din această iarnă.

 

Turdenii au început în forță partida și după doar șapte minute, tabela indica 1-8. Până la pauză, Turda s-a distanțat la 18 goluri (9-27).

Jocul pe contraatac a funcționat la maximum pentru Potaissa, care a continuat jocul foarte bun și în partea a doua. Și clujenii au jucat mai bine în partea secundă a meciului, chiar dacă Potaissa s-a distanțat constant pe tabelă.

S-a terminat 25-49 și Potaissa așteaptă ultimul amical din această iarnă, miercuri (ora 17:00) contra celor de la Minaur Baia Mare. Partida se va disputa în sala „George Barițiu”, intrarea fiind liberă.

La finalul partidei, Horațiu Gal a declarat: „Azi a fost al doilea meci de pregătire, am rulat tot lotul, încă nu suntem în faza de finalitate cu pregătirea tehnico-tactică, am făcut multă forță și sunt mulțumit de cum au alergat, cum s-au prezentat. Am avut probleme cu accidentații la începutul campionatului, la un moment toți stângacii erau indisponibili, sperăm să nu mai avem acest ghinion, fiindcă ne așteaptă un tur de forță.”

UNIVERSITATEA CLUJ – POTAISSA TURDA 25-49 (9-27)

Potaissa Turda: Thalmaier (9 goluri), Ghiță (8), Ignat (4), Lazăr (4), Szoke (4), Pop (4), Pavel (3), Cîntec (3), Pințoiu (3), Rotaru (3), Talas (2), Iancu (2).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator