fbpx

Scrie un comentariu

pescuit copca

Turdenii Vasile Ungureanu și Cristian Mircea vor reprezenta România, alături de alți trei pescari, membri ai echipei care se va prezenta la startul celei de-a XVI-a ediții a Campionatului Mondial de Pescuit la Copcă, anunță TurdaInfo.

 

La competiție vor participa cei mai buni pescari la copcă din mai multe țări europene. Concursul se va desfășura în perioada 22-28 ianuarie, pe lacul Shiroka Poliana din Bulgaria.

„Este o posibilitate unică pentru turdenii noștri, dar și pentru întreaga echipă a României să participe la o competiție de asemenea anvergură. Eu am încredere în întreaga echipă, dar mai ales în turdenii noștri, a căror activitate în domeniul pescuitului o cunosc și le știu capacitățile. Cred că vor face o figură frumoasă!”, a declarat președintele Clubului de Pescuit Potaissa Turda, pentru sursa citată.

Locul de desfășurare a Campionatului Mondial de Pescuit la Copcă este situat în Munții Rodopi de Vest, la 30 de km de Bata, la o altitudine de 1500, în mijlocul unei păduri de pin. Acolo, adeseori, temperaturile în zonă se situează între -20 și – 30 grade Celsius, mai menționează TurdaInfo.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator