Scrie un comentariu

pescuit copca

Turdenii Vasile Ungureanu și Cristian Mircea vor reprezenta România, alături de alți trei pescari, membri ai echipei care se va prezenta la startul celei de-a XVI-a ediții a Campionatului Mondial de Pescuit la Copcă, anunță TurdaInfo.

 

La competiție vor participa cei mai buni pescari la copcă din mai multe țări europene. Concursul se va desfășura în perioada 22-28 ianuarie, pe lacul Shiroka Poliana din Bulgaria.

„Este o posibilitate unică pentru turdenii noștri, dar și pentru întreaga echipă a României să participe la o competiție de asemenea anvergură. Eu am încredere în întreaga echipă, dar mai ales în turdenii noștri, a căror activitate în domeniul pescuitului o cunosc și le știu capacitățile. Cred că vor face o figură frumoasă!”, a declarat președintele Clubului de Pescuit Potaissa Turda, pentru sursa citată.

Locul de desfășurare a Campionatului Mondial de Pescuit la Copcă este situat în Munții Rodopi de Vest, la 30 de km de Bata, la o altitudine de 1500, în mijlocul unei păduri de pin. Acolo, adeseori, temperaturile în zonă se situează între -20 și – 30 grade Celsius, mai menționează TurdaInfo.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator