fbpx

Icon Scrie un comentariu

potaissa calarasi

Ședința Comisiei de Apel a FRH programată astăzi, în care trebuia să se hotărască situația partidei dintre Potaissa și Dunărea, a fost amânată.

 

Comisia de Disciplină a FRH a hotărât în data 4 decembrie ca partida dintre Potaissa și Dunărea Călărași, disputată în data de 22 noiembrie și încheiată cu victoria celor de la Dunărea, să fie decisă la „masa verde”. Victoria a fost atribuită Potaissei după ce formația din Călărași, conform deciziei FRH, a folosit doi handbaliști care nu aveau drept de joc.

Oficialii Dunării Călărași au făcut apel la decizie. Pe data de 17 decembrie, Comisia de Apel a hotărât ca speța să fie analizată pe data de 9 ianuarie.

Pe 9 ianuarie, decizia a fost amânată cu o săptămână, ca urmare a depunerii la dosar a unui alt document. Pentru analizarea documentelor, decizia a fost amânată pentru 16 ianuarie, dată la care, pe lângă oficialii celor două echipe, a fost chemat și observatorul jocului, Doru Manea.

În această dimineață, pe site-ul Federației s-a anunțat faptul că ședința Comisiei de Apel din data de 16 ianuarie a fost amânată pentru data de 22 ianuarie, ca urmare a imposibilității participării tuturor membrilor la ședință.

Citește și:

Handbal, Liga Națională: Potaissa Turda a câștigat la „masa verde” partida cu Dunărea Călărași

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator