fbpx

Scrie un comentariu

volei transferuri

La cateva zile distanta de disputarea primului meci oficial din 2019, in voleiul masculin de pe prima scena a Romaniei, formatiile aflate pe locurile ce duc in play-off la sfarsitul sezonului regular, respectiv Dinamo Bucuresti, Arcada Galati si CSM Bucuresti, au devenit cele mai active pe piata transferurilor.

 

Formatia care a rezolvat cele mai multe inregimentari in acest an este Dinamo Bucuresti, care a reusit sa il "reactiveze" pe veteranul Bogdan Muresan, iar pe langa acesta a mai efectuat alte trei transferuri, legitimand pentru ultima parte pe Filip Despotovskiv - coordonator, Arvydas Miseikis (Lituania) - universal si Bozidar Cuk (Muntenegru) - secund.

O alta formatie foarte activa pe piata transferurilor a fost Arcada Galati, care i-a legitimat in aceasta saptamana pe Ivan Borovnjak (Serbia) - extrema si Ivan Mihalj (Croatia) - centru. La nivelul conducerii tehnice, la sfarsitul turului galatenii au inlocuit si antrenorul, la carma echipei venind acum ultimul tehnician ce a cucerit titlul in sezonul trecut, Sergiu Stancu.

In fine, cei de la CSM Bucuresti au reusit sa il aduca pe Nemanja Cubrilo (Serbia) - centru, jucator ce in prima parte a campionatului a jucat pentru Arcada Galati, dar au pierdut un alt jucator important, pe Ivan Bojic (Serbia), care a plecat in Portugalia, acolo unde va juca pentru Sporting Lisabona.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator