fbpx

Scrie un comentariu

ariesul cfr

Jucătorii de la Arieșul Turda s-au reunit astăzi în vederea pregătirii returului ligii a treia.

 

Singura noutate din lotul antrenat de Constantin Olariu este plecarea lui Denis Dup, jucător care și-a reziliat contractul cu Arieșul.

Formația turdeană este în discuții pentru stabilirea mai multor partide amicale, singura certitudine fiind partida din 26 ianuarie, contra celor de la Universitatea Cluj, meci care se va desfășura în parcul Babeș din Cluj.

Antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a declarat: „Urmează să stabilim programul de pregătire, cert e că avem partida din 26 ianuarie cu Universitatea Cluj. Avem mai multe oferte de jocuri și urmează să le gândim în așa fel încât programul să decurgă lejer și eficient. Suporterii să aibă încredere în noi, echipa va continua să muncească și să practice un joc bun și ne dorim să urcăm cât mai sus.”

Alexandru Savu: „Vreau ca suporterii să aibă răbdare, unii să lase răutățile și lucrurile negative pe care le au în gând și să ne susțină necondiționat, pentru că împreună am fi mai puternici. Sperăm să vină mai mulți suporteri la stadion, pentru că acum suntem turdeni în echipă.

Prima partidă oficială a anului 2019 va avea loc la începutul lunii martie, pe terenul celor de la Gaz Metan II Mediaș.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator