fbpx

Scrie un comentariu

alin petrache1

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, a vizitat astăzi baza sportivă de la Turda, existând șanse ca unul dintre terenurile bazei să fie transformat într-unul de rugby.

 

Vizita a debutat cu o întâlnire cu primarul Turzii, Cristian Matei, pentru ca apoi, Alin Petrache, alături de antrenorul federal, Valentin Muntean, să viziteze baza sportivă de la Turda.

La finalul vizitei, Alin Petrache a declarat: „Mă bucur că sunt aici și discutăm despre un nou teren de rugby. Suntem aici într-o vizită a zonei, am fost și la Baia Mare să discutăm cu LPS-urile, cu CSS-urile, pentru a vedea ce putem face mai mult pentru aceste cluburi. Ideea noastră este de a fi în spatele echipelor nou înființate, cum este și la Turda, pentru că echipele naționale de aici se alimentează. A existat întotdeauna o coeziune între echipele mici care produc jucători și cele mari care îi asimilează. Ajutorul FRR a fost de fiecare dată bun, pentru că am dat buturi, am dat seturi de mingi, am dat multe lucruri care ajută cluburile să își desfășoare activitatea.”

Președintele clubului turdean de rugby, Valentin Fetiță, a declarat: „Pentru noi este foarte importantă această vizită, aveam nevoie de această promovare, în special din partea FRR și va conta enorm pentru proiectele noastre de viitor. Primul nostru obiectiv este de a amenaja unul dintre terenuri, să punem buturi, să amenajăm o tribună și să îl avem funcțional, inclusiv pentru meciurile de juniori. Președintele FRR a rămas impresionat de ce a găsit la Turda, a zis că puține cluburi au atâtea terenuri și așa bază de antrenament.”

La final, Alin Petrache a transmis și un mesaj copiilor din zonă: „Rugby-ul este un sport care creează caractere, un sport care a scos în evidență valori demult uitate în societatea românească. Îi așteptăm pe toți copiii să devină bărbați și fete vânjoase.”

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator