m install
petlinii
nello construct

Rezultate remarcabile obtinute la prima participare in prima liga, pentru voleibalistii de la CSM Campia Turzii. Finalul lui 2018 ii gaseste pe locul 8 in clasament!

floris

La prima sa participare in prima liga de volei din Romania, formatia CSM Campia Turzii a reusit o performanta notabila, terminand turul de campionat pe pozitia a 8-a in clasamentul general, devansand echipe cu vechi state in prima divizie, respectiv Stiinta Explorari Baia Mare si Universitatea Cluj.

 

In primavara, formatia CSM-ului reusea sa promoveze, alaturi de VCM LPS Piatra Neamt, in prima liga, iar acest lucru a insemnat enorm pentru sportul de echipa din Campia Turzii, rezultatul fiind unul foarte important mai ales ca era obtinut de o echipa care era in acel moment formata din jucatori care jucau mai ales din placere.

Incepand din toamna lucrurile s-au schimbat, iar lotul a fost alcatuit din jucatori cu mare experienta care au mai jucat la acest nivel, dar si din jucatori care au ramas din lotul echipei ce a promovat.

Din pacate, la tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor din editia 2018-2019, formatia din Campia Turzii a fost lipsita de sansa, soarta a facut ca in prima parte a campionatului sa joace cu echipe foarte puternice si cu o experienta mare in prima liga.

Totusi, chiar daca in primele trei etape au pierdut in fata celor de la Arcada Galati, CSM Bucuresti si Dinamo Bucuresti, echipa nu a fost debusolata, deoarece credea in potentialul ei, iar „veteranul” dar experimentatul capitan al celor de la CSM, Marius Ciortea, a reusit sa ii adune pe jucatori in jurul sau si sa ii faca sa creada in sansa lor.

Prima victorie a CSM-ului a venit in etapa cu numarul patru, in deplasare la Universitatea Cluj, o partida care a insemnat enorm pentru echipa, dar si pentru minunatii suporteri din Campia Turzii, care au sustinut in numar mare echipa in meciul de la Cluj-Napoca.

A urmat apoi o infrangere in fata celor de la Steaua Bucuresti, dupa care echipa reusea sa obtina primul succes pe teren propriu, 3-2 cu Stiinta Explorari Baia Mare, victorie la care un aport esential la avut minunatul public local.

Punctand la capitolul spectatori, putem spune cu fermitate ca voleiul a prins la public dar si la iubitorii sportului din Campia Turzii, acest lucru fiind vizibil la fiecare meci de acasa, unde formatia CSM-ului a jucat cu sala plina, lucru ce a insemnat enorm pentru echipa.

Seria meciurilor foarte grele s-a incheiat cu doua infrangeri suferite in fata echipelor din Zalau si Craiova, ocupantele primelor doua locuri in clasament, rezultatele acestor meciuri fiind previzibile datorita diferentei loturilor de jucatori dar si a bugetelor.

In fine, ultimele doua meciuri din 2018 au adus doua victorii pentru CSM, prima in deplasare la Piatra Neamt, iar ultima in fata propriilor suporteri cu formatia Unirea Dej, iar anul se incheie cum nu se poate mai bine pentru CSM Campia Turzii, care are 10 puncte si se afla pe locul 8 la finalul turului si in proportie de 99% va fi prezenta si in editia viitoare in prima liga.

Va urma un retur de campionat cu meciuri la fel de grele ca si in prima parte, dar voleibalistii CSM-ului sunt increzatori in fortele proprii si spera ca la finalul campionatului sa reuseasca o clasare cat mai buna in clasament.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: