fbpx

Scrie un comentariu

fotbal cadouri

Conducerea clubului de fotbal Sticla Arieșul Turda a organizat, în sala de sport a școlii ”Horea, Cloșca și Crișan” din Turda, o festivitate de încheiere a anului 2018, în cadrul căreia micuții fotbaliști ai clubului, care activează la grupele de copii și juniori, au primit câte un cadou, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

Bucuria (și surpriza!) a fost cu atât mai mare cu cât cadourile au fost primite prin intermediul ”mesagerilor lui Moș Crăciun”, nimeni alții decât componenții echipei de seniori a clubului, care activează în Liga 3!

La această acțiune a fost prezent și primarul Cristian Matei, care a făcut referire la momentul 2016, an în care proiectul Sticla Arieșul Turda a fost lansat, apreciind că noul club se află pe drumul cel bun, echipa de seniori promovând cu succes în Liga 3, în timp ce grupele de copii și juniori funcționează eficient, pentru a clădi ”schimbul de mâine” al fotbalului turdean.

Însoțiți de părinți sau bunici, micuții fotbaliști au primit câte o plasă plină cu cadouri chiar din mâinile componenților echipei de seniori, însoțită de antrenorul Constantin Olariu. Înainte de asta, prezentatorul Costică Petruș le-a citit copiilor un mesaj din partea lui Moș Crăciun, î care acesta le-a transmis micuților fotbaliști că visele pot fi îndeplinite prin muncă și seriozitate, iar ei pot fi ”generația de aur” a fotbalului românesc.

Vezi mai jos un scurt videoreportaj de la acest eveniment:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator