m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: CSM Campia Turzii pierde pe terenul Olimpiei Gherla, in ultimul meci al anului!

floris

In ultima partida a sezonului din 2018, fotbalistii de la CSM Campia Turzii au pierdut cu scorul de 1-2 (0-2), in deplasare la Gherla, acolo unde au jucat cu echipa locala, Olimpia. Meciul s-a jucat pe un teren inghetat, dar pe care la suprafata, din cauza ploii, s-a format polei, acest lucru ingreunand jocul celor doua combatante.

 

Partida a fost impartita in doua reprize diferite, prima apartinand gazdelor, care au inscris de doua ori, prin Bold si Gorgan, ca mai apoi, dupa pauza, registrul sa se schimbe si formatia CSM-ului sa treaca la timona acesteia, reusind sa reduca din handicap dupa golul marcat de Danut Stefan, dar care nu a fost suficient pentru formatia CSM sa mai reusesca altceva pana la final.

Astfel, dupa turul editiei 2018-2019 si doua etape din retur, formatia CSM Campia Turzii termina pe locul 4, cu o zestre de 31 de puncte, adunate si un golaveraj de 33 de goluri marcate si doar 20 primite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: