m install
petlinii
nello construct

Volei, Divizia A1: Volei Municipal Zalau, o nuca prea tare pentru formatia CSM Campia Turzii! (GALERIE FOTO)

floris

Diferenta de valoare si de buget a fost vizibila in aceasta seara in intalnirea dintre formatiile CSM Campia Turzii si ACS Volei Municipal Zalau, care s-au duelat in Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din localitate, in cadrul etapei a IX-a din turul Diviziei A1, la volei masculin.

 

Echipa zalauana, care este „lidera” clasamentului, a venit hotarata la Campia Turzii sa castige, iar acest lucru a fost realizat, mai ales pe fondul unui joc timorat al formatiei CSM.

Cu toate acestea, in primul set, voleibalistii CSM-ului au tinut aproape de formatia vizitatoare, au fost mult mai prezenta in joc, iar acest lucru s-a reflectat in punctajul obtinut la finalul setului.

Au urmat apoi doua seturi in care formatia CSM a fost tinuta tot timpul la o distanta de 5-6 puncte si astfel in final, dupa circa 69 de minute, echipa din Zalau a incheiat socotelile castigand partida cu scorul de 3-0.

Pentru echipa CSM-ului urmeaza, miercuri 12 decembrie, o partida pe terenul „lanternei”, VCM Piatra Neamt, iar in cazul in care obtin o victorie de trei puncte acolo sunt siguri in proportie de 90%,ca vor juca si la anul in prima divizie.

CSM Campia Turzii –  ACS Volei Municipal Zalau   0-3 (22-25; 19-25; 17-25)

CSM Campia Turzii: Ghimes Doru, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Ciupe George, Knezevici Vladimir, Milos Antonic, Moisa Vlad, Remes Dan, Valean Bogdan, Silvasan-Pasca Dan, Ciortea Marius-capitan, Hasmasan Dorian-libero si Vitelaru Ciprian-libero.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: