Scrie un comentariu

csm ct zalau

Diferenta de valoare si de buget a fost vizibila in aceasta seara in intalnirea dintre formatiile CSM Campia Turzii si ACS Volei Municipal Zalau, care s-au duelat in Sala Sporturilor "Ioan Stanatiev" din localitate, in cadrul etapei a IX-a din turul Diviziei A1, la volei masculin.

 

Echipa zalauana, care este "lidera" clasamentului, a venit hotarata la Campia Turzii sa castige, iar acest lucru a fost realizat, mai ales pe fondul unui joc timorat al formatiei CSM.

Cu toate acestea, in primul set, voleibalistii CSM-ului au tinut aproape de formatia vizitatoare, au fost mult mai prezenta in joc, iar acest lucru s-a reflectat in punctajul obtinut la finalul setului.

Au urmat apoi doua seturi in care formatia CSM a fost tinuta tot timpul la o distanta de 5-6 puncte si astfel in final, dupa circa 69 de minute, echipa din Zalau a incheiat socotelile castigand partida cu scorul de 3-0.

Pentru echipa CSM-ului urmeaza, miercuri 12 decembrie, o partida pe terenul "lanternei", VCM Piatra Neamt, iar in cazul in care obtin o victorie de trei puncte acolo sunt siguri in proportie de 90%,ca vor juca si la anul in prima divizie.

CSM Campia Turzii -  ACS Volei Municipal Zalau   0-3 (22-25; 19-25; 17-25)

CSM Campia Turzii: Ghimes Doru, Vanca Daniel, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Ciupe George, Knezevici Vladimir, Milos Antonic, Moisa Vlad, Remes Dan, Valean Bogdan, Silvasan-Pasca Dan, Ciortea Marius-capitan, Hasmasan Dorian-libero si Vitelaru Ciprian-libero.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator