Scrie un comentariu

potaissa csm

Potaissa Turda a pierdut astăzi, la aruncările de 7m, partida din optimile de finală ale Cupei României, contra celor de la CSM București. În primele 60 de minute, scorul a fost egal, 26-26.

 

Oaspeții au început mai bine jocul și după 8 minute aveau două goluri avantaj pe tabelă, însă Turda a revenit rapid în joc (5-5, min 11). Până la pauză, Potaissa și CSM au mers cap la cap, gazdele intrând în avantaj la cabine, 12-11.

Cele două echipe au continuat jocul extrem de echilibrat, până în minutul 40, când Turda s-a distanțat la două goluri (17-15). Diferența a crescut și la trei goluri (19-16, min 44), însă CSM-ul a egalat după doar cinci minute (20-20).

Oaspeții au marcat în ultimul minut, însă cu trei secunde înainte de final, Szoke a reușit să restabilească egalitatea și să trimită partidă la aruncările de la departajare.

Primele patru aruncări au fost ratate de cele două echipe (Rotaru și Ghiță pentru Turda, respectiv Teixeira și Vrazalic, pentru CSM). A marcat și Lazăr, a înscris Rotaru (CSM), a ratat Pavel, a marcat Chike. În ultima serie, Daniel Pop a marcat, însă Tioumentsev a reușit să înscrie și să ducă CSM-ul în sferturile de finală.

La finalul partidei, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, ne-a declarat: „Pe teren nu joacă bugetele, contează dăruirea și băieții noștri s-au dăruit astăzi. Am întâlnit un adversar puternic, dublat și triplat pe posturi, cu jucători de mare valoare. În astfel de situații, aceste detalii contează, pentru că ei reușesc să mențină nivelul până la sfârșit. Îi felicit pe băieți pentru că atitudinea a fost cea potrivită pentru astfel de meciuri. Am ajuns la 7m, am avut șansă acum câțiva ani împotriva Odorheiului, acum șansa a fost de partea CSM-ului, acolo este o chestiune legată de moment. CSM-ul este una dintre cele mai bune echipe din țară și cred că se va duce până la capăt în această competiție.”

POTAISSA TURDA - CSM BUCUREȘTI 26-26 (12-11) CSM s-a impus la 7m

Alături de CSM București, în sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat: Universitatea Craiova, Dinamo București și CSM Vaslui.

Vezi ultimele 3 minute ale partidei, cu dramatismului finalului de joc, urmat de loviturile de la 7 metri:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator