fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

artur prezentare

Artur Podar a fost prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, ca noul antrenor al celor de la Arieșul Mihai Viteazu.

 

La conferință au mai prezenți, pe lângă Artur Podar, președintele clubului, Marian Popescu, vicepreședintele Adam Istvan și primarul din Mihai Viteazu, Ioan Zeng.

La numirea sa în funcție, Artur Podar a declarat: „Vreau să mulțumesc domnului primar, conducerii clubului pentru încrederea acordată. Îmi doresc să duc echipa acolo unde merită, pentru că Mihai Viteazu nu este orice fel de comună. Pot să spun că baza de aici este la cel mai înalt nivel. Nici la liga a treia nu am găsit multe baze ca aceasta. Întotdeauna vreau să fac peste ce impune conducerea ca și obiectiv. E o diferență mare față de locul 4, e foarte greu să mai ajungi primele patru, depinzi de jocul adversarilor. Locul 5 e obiectivul pentru acest sezon.”

„La Mihai Viteazu este o tradiție în fotbal. Acest stadion s-a făcut cu eforturi deosebite, este unul dintre cele mai frumoase din județ și continuăm lucrările, pentru că vom moderniza tribuna. Consiliul Local și Primăria susțin clubul, iar rămâne la latitudinea lor să își aleagă antrenorii și jucători și sper că va fi un climat mai bun în acest club. Vreau să vină înapoi toți copii care au plecat, pentru că această bază sportivă s-a făcut pentru cei din Mihai Viteazu. Îi doresc lui Artur Podar succes, răbdare și să nu uite că nu suntem un oraș, suntem o comună mai dezvoltată lângă un oraș.” a declarat primarul comunei, Ioan Zeng.

„Toate schimbările pe care le-am făcut sau pe care le vom face, vor fi într-o singură direcție, în avantajul clubului. Tot ce facem, facem ca acest club să existe cât mai mult și să fie o atmosferă plăcută. Copii, juniorii și echipa de seniori să vină aici cu plăcere și să joace fotbal.” a declarat vice-președintele clubului, Adam Istvan.

Bogdan Bulgea, fundașul Arieșului a declarat: „E o schimbare bună în momentul acesta. Să sperăm că o să facem o treabă bună, îi urăm bun venit. O să vedem în continuare ce va fi. ”

Pentru sezonul viitor, Arieșul Mihai Viteazu își propune clasarea pe unul dintre primele trei locuri, existând posibilitatea ca echipă ca aibă ca obiectiv promovarea în liga a treia. Înregistrarea conferinței de presă o puteți urmări mai jos.

Formația din Mihai Viteazu ocupă locul 5 în clasamentul ligii a patra, zona Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator