1 Comentariu

conferinta fotbal

La stadionul „Municipal” Turda a fost organizată o conferință de presă, la care au fost prezenți antrenorul Constantin Olariu, precum și jucătorii Alexandru Savu și Simi Cocoară.

 

Cei trei au făcut „radiografia” acestui tur de campionat, pe care Arieșul Turda l-a terminat pe locul 8.

Antrenorul echipei turdene, Constantin Olariu, a declarat: „La ora acesta sunt mulțumit de locul pe care îl ocupă echipa. Ne-am propus să fim între primele opt echipe. Dacă privim retrospectiv, cred că putem mai mult, deoarece am pierdut multe puncte la începutul sezonului. Ne dorim să continuăm munca pe care am început-o în vară. Vrem ca jucătorii tineri să crească. Probabil, săptămâna viitoare vom analiza, vom vorbi cu jucătorii, vedem unde sunt plusurile și minusurile. Știm că avem câțiva jucători monitorizați de alte echipe.

Cu siguranță vom fi mai puternici în primăvară. La începutul campionatului s-a văzut o lipsă de atitudine, nu am avut spirit de competiție, încredere. Apoi, cu timpul am rezolvat problemele.”

Căpitanul echipei, Simi Cocoară a declarat: „Nivelul în serie e bun, e o serie echilibrată. Noi am făcut un tur de campionat bun, dar se putea mai bine. Am avut o serie bună pe final, chiar dacă am pierdut la Recea, unde dacă eram mai concentrați, puteam scoate un egal. Suntem o echipă nou-promovată și sperăm ca pe viitor să facem mai mult.”

Jucătorul cu cele mai multe sezoane pentru echipele Turzii, Alexandru Savu, a declarat: „Din punct de vedere tehnic, nivelul nu este foarte ridicat, sunt patru echipe bune, în rest, campionatul este echilibrat. Diferența o face pregătirea fizică și tactică. Am avut un tur satisfăcător. Să nu uităm că pe la începutul campionatului, eram pe locul 14, acum suntem pe locul 8, dar aproape de locul 5.

Este o relansare a fotbalului turdean, cu noroc, am prins-o și noi cei de peste 30 de ani și ne bucurăm. Este important ca acest proiect să aibă continuitate. Cu toții trebuie să punem umărul, pentru că Turda tot timpul a avut jucători talentați.”

Jucătorii Arieșului vor intra în vacanța de iarnă, urmând ca lotul să se reunească în jurul datei de 15 ianuarie.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator