fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

2 Comentarii

potaissa calarasi

Comisia Centrală de Disciplină a FRH a decis astăzi, ca partida dintre Potaissa Turda și Dunărea Călărași să fie decisă la „masa verde”, în favoarea echipei turdene, scor 10-0.

 

Se pare că Dunărea a folosit doi jucători care nu avea drept de joc în partida cu Turda.

Contactat telefonic, președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac ne-a declarat: „Cei de la Dunărea au folosit doi jucători care nu aveau drept de joc, Radojkovic și Pejovic. Fiind extracomunitari, cei doi aveau nevoie și de permisul de ședere eliberat anterior partidei, pe lângă alte acte. Pentru noi această decizie înseamnă trei puncte în clasament.”

Decizia Comisiei Centrale de Disciplină: „In legatura cu decizia CCC din data de 04.12.2018, privind contestatia 2833 / 23.11.2018 a echipei AHC Potaissa Turda, CCD verificand conditiile de ratificare a sanctiunii cat si procedura de ratificare din Regulamentul Disciplinar, in baza art. 26.3, lit. b, admite in parte ratificarea si inscrierea sanctiunilor aplicate echipei AHC Dunarea Calarasi 2014, in registrul de evidenta, in sensul de a reduce sanctiunile dictate de CCC, la pierderea jocului cu 10-0 de catre echipa mai sus mentionata, conf. art. 71.3, lit. b.”

Oficialii Dunării Călărași au anunțat prin intermediul unei postări pagina de facebook a clubului, faptul că vor constesta decizia Comisiei Centrale de Disciplină.

De asemenea, în urma cartonașului roșu (plus albastru) din partida cu Minaur Baia Mare, Ionuț Rotaru a primit avertisment.

Potaissa Turda va evolua astăzi, contra celor de la HC Dobrogea Sud, de la ora 17:00. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator