fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

unirile

Unirea Tritenii de Jos a pierdut astăzi, scor 3-1, pe terenul celor de la Unirea Iclod, într-o partidă care a contat pentru etapa a XVI-a, din cadrul ligii a patra de fotbal, zona Cluj.

 

Gazdele au deschis scorul prin Cupsa, pentru ca Voivod să egaleze înainte de pauză.

Imediat după pauză, Danciu a readus gazdele în avantaj, pentru ca în minutul 55, Szekely (Unirea Iclod) să fie eliminat. Ultimul gol al partidei a fost marcat Dîrjan, la capătul unei faze contestate îndelung de oaspeți.

La finalul partidei, Andrei Pintilie a contestat vehement arbitrajul: „A fost viciere de rezultat. Nu am primit două penalty-uri clare, golul cu numărul trei a fost din off-side clar, trei metri. Erau și dungile de la terenul sintetic, nu se poate să nu vezi. În plus, ei au primit un penalty de râsul curcilor, pe care l-au ratat, dar nu asta contează. Nu cred că Iclodul, ca un lider veritabil, avea nevoie de ajutorul arbitrilor, dar nu trebuia să fim noi batjocoriți. Nu vreau să le iau din merite, dar azi echipa din Iclod a fost ajutată să câștige, au fost împinşi de la spate de un arbitru care în a doua repriza nu știu de ce, dar a făcut tot posibilul să nu revenim în joc. La faza în care portarul lor a fost eliminat, acesta dorind să lovească cu pumnul mingea, lovește capul atacantului nostru în careu, de pe banca gazdelor se strigă că nu se poate da și penalty și roșu, dar uite că faultul a fost mutat în afara careului, și nu s-a dat nici roșu, nici penalty, portarul lor luând doar galben. Doar că a fost al doilea galben și numai la insistențele noastre i-a dat roşu (poate se gândea că merge și așa, cu doua galbene). La al doilea penalty pe care nu l-am primit, la o intrare de K1 care nu a avut nici o “treaba cu mingea” urmărind doar atacantul nostru, merita galben și era al doilea și trebuia eliminat. Mai erau 10 minute, iar noi dacă reduceam din diferență și ei fără portar, nu se știa ce se putea întâmpla. Nu am vorbit de arbitraj până acum, dar azi a fost mult prea mult .”

Antrenorul celor de la Unirea Iclod, George Cotuț, a declarat pentru cjsport: „Eu nu pot să confirm ce zice Pintilie. Poate are dreptate, poate nu are dreptate, dar nu cred că arbitrii au ceva cu Triteniul sau cu orice altă echipă din campionat. Azi chiar a fost un arbitraj foarte bun, foarte corect. Iar scorul trebuia să fie undeva la 6-2, 6-3, pentru că am dominat şi am fost mult peste ei.”

UNIREA ICLOD – UNIREA TRITENII DE JOS 3-1 (Cupsa 36`, Danciu 51`, Dîrjan 67` / Voivod 41`)

Unirea Tritenii de Jos – Rusu – Ludușan, Pintilie, Indreica, Ceclan, Podariu, Sașa, Nemeș, Voivod, Gall. Au mai evoluat: Ozvadă, Cicoș

sursă foto: facebook Unirea Triteni

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator