Scrie un comentariu

csm lacraiova

Pentru meciul din etapa a 8-a, din Divizia A1, la volei masculin, formatia CSM Campia Turzii se deplaseaza in Cetatea Baniei, la Craiova, acolo unde duminica 2 decembrie, incepand cu orele 18, vor juca cu puternica echipa locala SCMU.

 

Chiar daca diferenta dintre cele doua echipe este una mare, din punct de vedere financiar, dar si a valorii lotului de jucatori, echipa CSM-ului se deplaseaza increzatoare ca va face un meci bun si va incerca sa se intoarca acasa cu un rezultat favorabil.

Impulsionati si de victoria superba obtinuta in urma cu o saptamana la Campia Turzii, cu Stiinta Explorari Baia Mare, voleibalistii de la CSM vor juca la fel de increzatori in sansa lor, iar la final spera sa produca o surpriza.

Pentru meciul de la Craiova, lotul CSM-ului este valid si arata astfel:

Vitelaru Ciprian, Antonic Milos, Knezevic Vladimir, Ciortea Marius, Silvasan-Pasca Dan, Oliveira do Nascimento Alexsandro Dyego, Valean Bogdan, Vanca Daniel, Ciupe George, Moisa George, Cocis Ionut, Remes Dan, Hasmasan Dorian (libero) si Ghimes Doru (libero).

Partida dintre cele doua formatii va fi condusa de o brigada de arbitri din Bucuresti, formata din A1 Bosi Florin-Vasile si A2 Cristea Cristian.

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator