Scrie un comentariu

juniori

Cele trei echipe de juniori care au evoluat la sfârșitul săptămânii trecute, au obținut două victorii și un rezultat de egalitate. Toate cele trei echipe conduc clasamentele la nivelul lor de vârstă.

 

Juniorii 1 s-au impus în fața celor de la Alpha Oradea, scor 37-25, menținându-se astfel pe primul loc al clasamentului, cu 19 puncte, două peste echipa de pe locul secund, CSS 2 Baia Mare. Formația turdeană are un parcurs perfect, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri. Etapa viitoare, Potaissa va sta.

Juniorii 2 au terminat la egalitate, scor 30-30, partida de pe terenul celor de la LPS Târgu Mureș, deși la pauză aveau un avantaj de două goluri (13-11). Formația turdeană ocupă primul loc al clasamentului, cu 17 puncte, două peste Academia Minaur Baia Mare. Etapa viitoare, handbaliști turdeni vor primi vizita celor de la LPS Bistrița.

Juniorii 3 s-au impus, la Turda, în fața celor de la Szejke Odorhei, scor 45-37, după o primă repriză perfectă, în care au marcat 29 de goluri. Turdenii ocupă primul loc al clasamentului, cu 16 puncte, cinci peste ocupanta locului 2, CSS Sighișoara. Etapa viitoare, echipa turdeană se va deplasa la Târgu Mureș, pentru partida cu Olimpic.

Echipa a doua a Potaissei, care evoluează în Divizia A, seria D, a pierdut în fața celor de la Szejke Odorhei, scor 23-24. Potaissa II ocupă locul 6 în clasament, cu 4 puncte. Etapa viitoare, turdenii se vor deplasa la Baia Mare, pentru partida cu Minaur II.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator