fbpx

Icon Scrie un comentariu

csm ct suporter

Frigul patrunzator si ceata densa au facut parte din scenariul partidei de fotbal din Liga a IV-a, dintre formatiile CSM Campia Turzii si Supporter 2.0 Cluj-Napoca, intr-o partida jucata pe Stadionul Municipal "Mihai Adam" din Campia Turzii si care s-a incheiat cu un succes al gazdelor cu scorul de 3-0 (1-0).

 

Partida a fost controlata in totalitate de formatia din Campia Turzii, care a ratat inexplicabil foarte multe ocazii create la poarata clujeana, scorul final fiind decis doar in ultimele sase minute ale intalnirii.

Pana atunci, echipa CSM-ului a punctat o singura data in minutul 24, prin Danut Stefan, care a a trecut de apararea in linie a formatiei oaspete, undeva pe la 25 de metri de poarta si a plecat de unul singur inspre buturile aparate de portarul Matei, l-a driblat si pe acesta si a trimis in dreapta lui, deschizand astfel scorul.

Echipa oaspete s-a apropiat de poarta aparata de Rotaru, dar fara a avea vreo ocazie notabila de a inscrie, nicio actiune intreprinsa de acestia nu au avut finalizarea dorita.

In partea secunda, echipa antrenata de Vali Sandru a fost tot timpul in preajma careului advers, a ratat din nou mult, iar izbavirea a venit in minutul 82, cand acelasi Danut Stefan pleaca din nou de unul singur, trece de fundasi si de portar si inscrie la coltul scurt.

Golul doi a turnat parca plumb in picioarele fotbalistilor de la Supporter Cluj-Napoca, iar in minutul 85 Duma stabileste scorul final cu un sut din afara careului mare, care il lasa fara replica pe portarul Matei.

Cu aceasta victorie,CSM isi continuua seria meciurilor cu victorii,iar cel putin pana maine se afla pe podium in clasamentul seriei,urmand ca in etapa viitoare,duminica 18 noiembrie sa joace pe erenul formatiei Unirea II Dej.

CSM Campia Turzii  -  Supporter 2.0 Cluj-Napoca   3-0 (1-0)

Marcatori: Danut Stefan '24,'82 si Duma '85

CSM Campia Turzii: Rotaru - Tarcea, Kalman, Sur, Soporan, Oroian ('68 Nicola), Chisu, Duma ('89,Oltean),Tescar('84 Mihesan), Danut Stefan, Dudas ('56 Moldovan.S).

Rezerve neutilizate: Mathe, Moldovan.M.

Antrenori: Valentin Sandru (principal) si Dorin Rosu (secund)

Supporter 2.0 Cluj-Napoca: Matei - Tinc, Tripa ('54 Rosa), Roman, Anca, Gligan, Esaye, Rad, Neamtiu, Vitelariu, Balan.

Rezerva neutilizata: Muresan.

Antrenor: Ovidiu Sarmasan

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator