fbpx

Scrie un comentariu

potaissa fcporto

Sala „George Barițiu” din Turda Nouă va găzdui patru partide ale echipelor Potaissei Turda la finele aceste săptămâni.

 

Primul meci din această serie va avea loc mâine, de la ora 14, când echipa de juniori 3 va întâlni formația similară a celor de la Szejke Odorhei. Echipa turdeană ocupă primul loc în clasament, în timp ce Odorheiul se află pe locul 3.

Tot joi, echipa a doua a clubului va evolua contra celor de la Szejke Odorhei. Partida va începe la ora 16:00. Potaissa II Turda ocupă locul 6 al clasamentului, în timp ce adversarii de mâine ocupă locul 2, în spatele „liderului”, CSM Oradea.

Vineri de la ora 16:00, va fi rândul echipei de juniori 1 să evolueze în sala „George Barițiu”, juniorii urmând să evolueze contra celor de la Alpha Oradea. Potaissa Turda ocupă primul loc al clasamentului, în timp ce Oradea se află pe locul 4.

Duminică de la ora 16:30 va avea loc și marele meci al săptămânii, Potaissa Turda – Dinamo București. Partida care contează pentru etapa a IX-a din cadrul Ligii Zimbrilor, va fi transmisă în direct pe TurdaNews.

Singura echipă a clubului turdean care va evolua în deplasare, este cea de juniori II, echipă care va evolua pe terenul celor de la LPS Târgu Mureș, sâmbătă, începând cu ora 11:30. Și la această categorie de vârstă, Potaissa se află pe primul loc, în timp LPS-ul ocupă locul 4.

sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator