m install
petlinii
nello construct

Volei, Divizia A1: CSM Campia Turzii joaca la Cluj cu Universitatea, in primul „derby” judetean!

floris

Primul derby judetean pentru voleibalistii de la CSM Campia Turzii se va disputa sambata, 3 noiembrie, in Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, acolo unde in cadrul etapei a IV-a, din Divizia A1, vor intalni formatia gazda Universitatea Cluj.

 

Meciul se anunta unul interesant, ambele formatii fiind in cautarea primei victorii din aceasta editie de campionat, de aceea putem spune ca spectatorii care vor urmari aceasta intalnire vor vedea un meci frumos.

Voleibalistii CSM-ului isi doresc ca partida de la Cluj sa fie ca si o rampa de lansare pentru ei, avand in vedere ca au scapat de primele meciuri tari, iar acum urmeaza partide cu formatii apropiate valoric si spera ca vor reusi sa obtina primele puncte din tur.

Pentru partida de la Cluj-Napoca, lotul formatiei CSM, care va face deplasarea, arata astfel: Vitelaru Ciprian, Ciupe George, Cocis Ionut, Oliveira do Nascimento Alexandro Dyego, Antonic Milos, Remes Dan, Silvasan-Pasca Dan, Ciortea Marius, Staicu Toma, Valean Bogdan, Hasmasan Dorian, Ghimes Doru si Vanca Daniel.

Partida dintre cele doua echipe se va desfasura incepand cu orele 18.30 si va fi condusa de o brigada de arbitrii din Zalau, formata din: A1 Buciu Ionut si A2 Hadade Daniel, acestia fiind supervizati de presedintele FRV, domnul Visan Gheorghe.

Meciul poate fi urmărit LIVE SCORE la linkul de mai jos:

http://frv-web.dataproject.com/Livescore_Adv.aspx?ID=818

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: